Testimonial

Alexander Cramwinckel, student RuG

 "Nadat ik mijn master Internationale Betrekkingen en Diplomatie had afgerond in Londen ben ik teruggekomen naar Nederland om een baan te vinden. Omdat ik toch het bedrijfsleven in wilde, adviseerde High Potential Flex mij om ervaring op te doen bij een bedrijf, daarnaast is het een goed idee om bezig te blijven tijdens het sollicitatieproces. Via High Potential Academy ben ik samen met een collega aangenomen bij ING voor een strategisch financieel project waarbij we veel verantwoordelijkheid kregen en zelfstandig konden werken. 

Bij ING werden we ingezet als een team; mijn onervarenheid met finance werd niet gezien als een obstakel maar juist als een unique selling point van High Potential Academy, welke flexible, gemotiveerde en hoogopgeleide potentials de kans wil geven om zichzelf te ontplooien. Ik heb tijdens het project veel geleerd over het analyseren van jaarverslagen, tevens was het ook bijzonder interessant om de werkcultuur van ING van dichtbij mee te maken. Het project hebben we in twee maanden afgerond en ik heb zeer goede feedback gekregen van mijn leidinggevende.

Tijdens mijn sollicitatiegesprekken, waar ik nu mee bezig ben, komt het project bij ING altijd ter sprake en dat zorgt voor een boeiend gesprek. Met name omdat bedrijven het kunnen waarderen dat ik uit mijn comfort zone ben gestapt. Daarbij is het een voorbeeld waarbij ik kan aantonen dat ik goed kan samenwerken, dat ik een goed leervermogen heb, zelfstandig kan werken en flexibel ben."  

Meer testimonials Kim Hooiveld, HR Directeur ABN AMRO Lease Jeroen Van Den Heuvel, APX Paul Gregorowitsch, voormalig CEO Martinair Jan Bolle, ING Nederland Jenneke Welmers, ABN AMRO Lease