Testimonial

Jenneke Welmers, ABN AMRO Lease

"Afgelopen maanden hebben wij een tweetal studenten te werk gehad: wat een goede ervaring. De werkstudenten waren vlot van begrip en in de omgang en waren gezond leergierig. Hun frisse en ontvankelijk blik zorgde voor goede vragen op onze routines. Het plezierige aan de werkstudenten is dat het slimme en onafhankelijke denkers zijn die nog niet veel last hebben van bedrijfsblindheid. Ze staan echt open voor ons bedrijf en namen ook actief deel aan onze bedrijfsborrels in ons huis-cafe en waren bij strategische bijeenkomsten ook aanwezig en dachten actief mee.

Uiteindelijk hebben zij de klus die we voor ze hadden klaar liggen heel veel sneller gedaan dan we vooraf hadden bedacht. We hebben er gebruik van gemaakt! Want nu konden ze veel meer andere – meer complexere taken- doen: dit maakt het ook voor hen uitdagender en afwisselend. Ze namen zo echt werk uit handen en hun werkdag werd veel interessanter en dynamischer. Goed te zien hoe ze zelfstandig zaken oppakken en naar eigen inzicht zaken practisch oplossen of regelen.

Tot slot hebben we gemerkt dat de studenten een goede verrijking zijn op onze teams, een wederzijds genoegen dus."

 

Meer testimonials Kim Hooiveld, HR Directeur ABN AMRO Lease Jeroen Van Den Heuvel, APX Paul Gregorowitsch, voormalig CEO Martinair Jan Bolle, ING Nederland Alexander Cramwinckel, student RuG